Haberler

Küçükçekmece'de Kavga Ölümle Sonuçlandı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Küçükçekmece'de yabancı uyruklu 5 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kadının öldüğü, 4 kadının ise yaralandığı bildirildi.

Polis kaynaklarına dayanan bilgilere göre, olay, gece saat 02.00 sıralarında Tevfikbey Mahallesi Kamil Efendi Sokak 4 numarada meydana geldi. İddiaya göre, Türkmenistan uyruklu Frol Kocika adlı erkek şahıs, 3 katlı Kıran Apartmanı'nın bodrum katında yaşayan yine Türkmenistan uyruklu Medine Koray, Mihriban Gurbanova ve ismi öğrenilemeyen iki kişinin oturduğu eve geldi. Kocika ile evde oturan 4 kadın arasında alacak-verecek meselesinden çıkan sözlü tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Frol Kocika, kavga sırasında yanında getirdiği bıçağı Mihriban Gurbanova, Medine Koray ve ismi öğrenilemeyen diğer iki kadına rast gele sapladı. Kavgada Mihriban Gurbanova adlı kadın hayatını kaybederken, Medine Kory ve diğer iki kadın ise ağır şekilde yaralandı. Kavga sırasında kavgada kullandığı bıçakla yaralanan katil zanlısı Frol Kocika, kapıyı yaraladığı kadınların üzerine kapatarak kendi tedavisi için hastaneye gitti.

Çıkan kavga üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, emniyet güçleri kapıyı açamadı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla penceredeki demir parmaklıkları kesilerek içeri girildi. Yaralı üç kadın ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Mihriban Gurbanova'nın cenazesi ise polis ekiplerinin incelemesinin ardından savcılık talimatıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden Mihriban Gurbanova'nın dışında yaralı dört Türkmen kadının kaldırıldıkları hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, apartman sakini Tahir Demir adlı şahıs, evde dört kadının yaşadığını belirterek, "Lakin kadınları fazla tanımıyorduk. Sadece görünce selam alıp veriyorduk. Evlerine gelen giden çok oluyordu" şeklinde konuştu. Olayın ardından apartmanın önünde çok sayıda polisin geldiğini ifade eden Demir, "Olayın boyutunu aşağıya indiğimizde öğrendik. Kapıyı açamadılar itfaiye ve biz yardım ettik, açtık" dedi.

Polis, katil zanlısı Frol Kocika'yı yaralı olarak gittiği hastanede sorguyla aldı.

Olay ile ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan Küçükçekmece Tahir Demir İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title